بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
مراحل عقد چند روز طول میکشه؟ برای ثبت رسمی ازدواج و عقد چند روز وقت لازمه؟ در ادامه همراه ما باشید تا پاسخ این سوالات را بیابید.

انجام صفر تا صد مراحل عقد چند روز طول میکشه؟

مراحل عقد چند روز طول می‌کشد؟ مراحل عقد چقدر طول می‌کشه؟ چند روز باید کارهای عقد را انجام داد؟ برای ثبت نهایی ازدواج چند روز وقت لازم است؟
قطعا این‌ها سوالات بسیاری از دختر و پسر های جوانی است که در شرف ازدواج قرار دارند، آنها قطعاً می‌خواهند بدانند مراحل عقد از محضر عقد چند روز طول می‌کشد و چند روز از برنامه‌ ریزی مربوط به مراسم عقد و عروسی را باید به کارها و مراحل عقد اختصاص دهند اگر این موضوع دغدغه شماست در ادامه همراه این مطلب از سوربان باشید تا با هم ببینیم و بدانیم مراحل عقد چند روز طول میکشد.

انجام 0 تا 100 مراحل عقد چند روز طول میکشه؟ | برای عقد چقد وقت بزاریم؟

مراحل عقد و عقد محضری چند روز طول میکشد؟

مسیری که باید برای رسمیت بخشیدن به ازدواج یک زوج طی کرد چندان دراز و پرپیچ و خم نیست. با این حال به مقداری زمان نیاز دارد. یک هفته شاید کمترین زمانی باشد که می‌توان برای آن درنظر گرفت. البته در مواقعی خاص ظرف ۲‌روز هم می‌توان همه مراحل این کار را طی کرد. در ادامه همراه ما باشید تا ضمن معرفی مراحل عقد به شما بگوییم انجام هر کدام از این مراحل چقدر طول میکشد و در نهایت ثبت عقد چند روز طول میکشد.

قدم اول : دریافت نامه از محضر

اولین قدم برای ثبت عقد و ازدواج مراجعه به محضر عقد و دریافت نامه از محضر عقد است در این مراجعه شما باید مدارک شناسایی هر دو زوج و همچنین شناسنامه پدر عروس به همراه دو قطعه عکس ۳ در ۴ را همراه داشته باشید.

مدارک را به دفتردار تحویل داده و نامه ای دریافت میکنید که در این نامه زوجین به آزمایشگاه برای انجام آزمایشات پیش از ازدواج معرفی میشوند این نامه مهر و امضای محضر را دارد و یک قطعه عکس از زوجین بالای آن منگنه شده است. در این نامه جایی برای مهر و امضای آزمایشگاه گنجانده شده است. بدون داشتن این معرفی‌نامه، آزمایشگاه زوجین را نمی‌پذیرد. معمولا هر دفتر ثبت ازدواج بسته به موقعیت مکانی‌ای که دارد زوجین را به نزدیک‌ترین آزمایشگاه معرفی می‌کند.

انجام 0 تا 100 مراحل عقد چند روز طول میکشه؟ | برای عقد چقد وقت بزاریم؟

قدم دوم : مراجعه به آزمایشگاه

در این مرحله معرفی‌ نامه محضر را به قسمت پذیرش تحول میدهید و منتظر میمانید تا نامتان اعلام شود. ناشتا بودن، شرط اولیه برای انجام آزمایش اعتیاد است که با نمونه‌گیری از ادرار انجام می‌شود. هنگام این آزمایش، شما با دوربین مدار بسته تحت کنترل هستید تا تقلبی انجام ندهید! برای انجام آزمایش اعتیاد لازم است مواردی را رعایت کنید. ازجمله اینکه یک هفته قبل از انجام آزمایش از مصرف برخی از دارو‌ها خودداری کنید، مثل داروهای کدئین‌دار و مسکن‌های مخدر. ظاهرا مصرف داروی ویتامین ب کمپلکس هم در چند روز قبل از انجام آزمایش نتیجه آزمایش را با اختلال روبه‌رو می‌کند. اگر داروی خاصی هم مصرف می‌کنید حتما از قبل با پزشک خود مشورت کنید تا درصورت امکان، قبل از انجام این آزمایش، آن را استفاده نکنید.

قدم سوم : واکسن کزاز

مرحله سوم مخصوص خانم‌هاست؛ باید با راهنمایی مسئولان آزمایشگاه به اتاق واکسن مراجعه و به نوبت، واکسن کزاز را دریافت کنند. کسانی که بیش از ۱۰ سال از تزریق این واکسن به بدنشان می‌گذرد باید این واکسن را دریافت کنند؛ هرچند به همه افرادی که برای انجام آزمایش‌های قبل از ازدواج به آزمایشگاه مراجعه می‌کنند تزریق این واکسن توصیه می‌شود.

قدم چهارم : آزمایش خون

چهارمین مرحله و آزمایش خون مربوط به آقایان از آزمایش خون انجام می‌دهند تا بیماری خونی هپاتیت و تلاسمی در آنها بررسی شود. بیماری تلاسمی خود دو نوع ماژور و مینور دارد که نوع آن در تعیین نتیجه آزمایش ازدواج تاثیر بسزایی دارد.

 مینور نوعی کم خونی قابل درمان است و تالاسمی ماژور کم خونی بسیار شدید است که قابل درمان نیست. نتیجه این آزمایش خیلی زود و در‌‌ همان روز مراجعه به آزمایشگاه آماده می‌شود و زوجین قبل از دریافت نامه به محضر، از آن مطلع می‌شوند. به زوجینی که در خانواده و یا اطرافیانشان مواردی شامل بیماری‌ها و اختلال‌های ژنتیک دیده می‌شود توصیه می‌شود که علاوه بر انجام آزمایش‌های معمول پیش از ازدواج، برای انجام آزمایش ژنتیک در کلینیک‌های مربوطه اقدام کنند.

انجام 0 تا 100 مراحل عقد چند روز طول میکشه؟ | برای عقد چقد وقت بزاریم؟

قدم پنجم : جلسه آموزشی

قدم چهارم از مراحل عقد برگزاری کلاس آموزشی توسط آزمایشگاه است. زوجین برای اینکه با زندگی مشترکی که پیش رو دارند بهتر آشنا شوند باید در جلسه آموزشی‌ ای که در آزمایشگاه برگزار می‌شود شرکت کنند. این جلسه یک ساعت است و برای خانم ها و آقایان به طور جداگانه برگزار می‌شود و در پایان این کلاس آموزشی، در مقابل نام شرکت‌کنندگان در کلاس امضای تأیید جا می‌گیرد. افرادی که ازدواج مجدد را تجربه می‌کنند از شرکت در این کلاس‌ها معاف هستند. در پایان کلاس کتابچه یا جزوه‌ای مربوط به آموزش‌های قبل از ازدواج به زوجین داده می‌شود.

قدم ششم : دریافت نامه از آزمایشگاه

نتیجه نهایی آزمایشات قبل از ظهر مشخص می‌شود و در برگه ازدواج امضاهایی مربوط به انجام آزمایش اعتیاد، دریافت واکسن کزاز برای زوجه و نتیجه آزمایش خون زوج و تأییدیه شرکت در جلسه آموزشی ثبت می‌شود این برگه اوکی بودن همه این موارد را به محضرخانه اطلاع می‌دهد. نتیجه این آزمایش تنها برای مدت یک‌ماه اعتبار دارد و اگر در این مدت عقدتان را ثبت نکردید باید آزمایش تجدید شود.

قدم هفتم : ثبت ازدواج در دفتر اسناد رسمی

حال وقت مراجعه مجدد به محضر برای ثبت رسمی ازدواج است. البته این کار باید با تعیین وقت قبلی از محضر انجام شود. اطلاعاتی همانند نوع عقد و مدت آن، میزان مهریه و شیربها، شروط ضمن عقد و… هنگامی که برای تعیین وقت از محضر میروید باید به مسئول محضر ارائه شوند.

هنگامی که برای ثبت رسمی ازدواج به دفا‌تر مراجعه می‌کنید بعد از جاری شدن خطبه عقد و اعلام شرط و شروط ازدواج، باید دفتر بزرگ محضر را به همراه دفترچه‌ای که در اختیار شما قرار می‌دهند امضا کنید. تعداد این امضا‌ها کم نیست و هر کدام درباره موضوع خاصی است که باید قبل از امضا با دقت بخوانید. اگر بین خانواده‌های دوطرف در زمان خواستگاری توافقی کتبی انجام شده باشد لازم است این اسناد هم قبل از جاری شدن عقد به محضر ارائه شود.

انجام 0 تا 100 مراحل عقد چند روز طول میکشه؟ | برای عقد چقد وقت بزاریم؟

قدم هشتم : دریافت عقدنامه

با توجه به شلوغی یا خلوتی محضر مورد نظر حدود ۳ تا ۱۰ روز طول میکشد تا عقدنامه رسمی زوجین آماده شود و اطلاعات درج‌شده در آن در اسناد رسمی به ثبت برسد و عقد، رسمیت پیدا کند. ثبت عقد در شناسنامه هم توسط‌ همان محضر انجام می‌شود و برای این کار هم مدت زمانی را باید درنظر گرفت. حالا دیگر عقدنامه هم به دست‌تان رسیده و ازدواج، رسمیت پیدا کرده است.

کلام آخر

در این مقاله به سوال مراحل عقد چقدر طول میکشد پاسخ دادیم، پس با توجه به موارد گفته شده و مراحل عقد که توضیح دادیم ابتدا شما باید از محضر عقد مورد نظر خود وقت قبلی تعیین کنید و تاریخی که دوست دارید عقدتان در آن روز ثبت شود را انتخاب و تعیین کنید سپس برای انجام کارهای عقد اقدام کنید برای احتیاط بیشتر بهتر است حداقل یک هفته زمان برای انجام کارهای مربوط به عقد اختصاص دهید تا با صبر و حوصله بدون کم و کاست این مراحل را طی کنید.

اگر حالا به هر دلیلی میخواهید وقت کمتری برای انجام امور مربطو به عقد اختصاص دهید باید بدانید که حداقل ۲ روز برای انجام کارهای مربوط به عقد و سپس برگزاری مراسم عقد لازم است، با سپاس از همراهی شما و با آرزوی خوشبختی برای تمام جوانان...



به این مطلب امتیاز دهید:
برای رای دادن اولین نفر باشید
بنر
بنر

نظرات شما:

گالری جذاب امروز در سوربان