بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر

اگر می‌خواهید با هزینه کم جلوه جدیدی در فضا ایجاد کنید، حتما به خرید روشویی کابینتی فکر کنید. مزایای این وسیله بهداشتی از تصورتان هم بیشتر است. بهداشت فضا، نظم و دسته‌بندی لوازم مصرفی، تاثیر مثبت در دکوراسیون و...از ویژگی‌های کابین روشویی هستند. نکته اینجاست که قبل از خرید این محصول، باید به چند مورد دقت کنید. پس اگر به دنبال یک خرید مطمئن هستید، در این مطلب با راهنمای جامع خرید روشویی کابینتی، همراه گروه تجهیزات خانه و آشپزخانه چارسو باشید.

روشویی کابینتی بخریم یا روشویی معمولی؟

روشویی‌ها در دو مدل کابینت دار و معمولی (روشویی و پایه) رایج هستند. مدل پایه دار همان طرح‌های قدیمی هستند که همه ما دیده‌ایم. این مدل‌ها از یک پایه و یک روشویی تشکیل شده و عموما از جنس چینی بهداشتی هستند.

روشویی‌های کابینتی مدلهای جدید بازار هستند. در طراحی این مدل به جای پایه از کابینت استفاده شده است.به این ترتیب می‌توانید از فضای کابینت هم بهره بگیرید. به دلیل مزایای زیبایی و بهداشتی، خرید روشویی کابینتی بیشتر از مدل پایه‌دار توصیه می‌شود.

خرید روشویی کابینتی چه مزایایی دارد؟

یک روشویی کابینت‌دار مناسب، این ویژگی‌ها را در فضای بهداشتی شما ایجاد می‌کند:

راهنمای جامع خرید روشویی کابینتی + 6 نکته ضروری

  •  ارتقاء سطح بهداشتی: محیط سرویس بهداشتی همواره در معرض میکروب و آلودگی‌ها است. به همین دلیل لوازم مصرفی را نباید در فضا رها کرد. کابینت روشویی محفظه‌ای دربسته برای نگهداری انواع مسواک، حوله، کرم، لوازم اصلاح، شانه ، حوله و... در اختیارتان قرار می‌دهد.
  • نظم بصری: در سرویس بهداشتی حتما به کمدی برای نگهداری لوازم نیاز است. می‌توانید یک سمت روشویی کابینتی را به نگهداری لوازم شوینده و فرچه و... اختصاص بدهید. در اینصورت دیگر این لوازم باعث شلوغی و بی‌نظمی سرویس بهداشتی نمی‌شوند.
  • تکمیل دکوراسیون: این محصول مدرن و لوکس به سادگی دکور فضا را جذاب‌تر می‌کند. اما برای نتیجه بهتر، هنگام خرید روشویی کابینتی مدل آن را هماهنگ با سبک خودتان انتخاب کنید.

نکات خرید روشویی کابینتی

حالا که با ساختار و مزایای روشویی کابینت دار آشنا شدیم. 5 نکته طلایی در خرید آن را با هم مرور کنیم.

1. روشویی کابینتی زمینی یا دیواری؟

اول باید انتخاب کنید که کدام مدل برای سرویس بهداشتی شما مناسب است. پایه دار یا بدون پایه؟

مدل پایه دار یا زمینی نیازی به نصب ندارد. پس اگر قصد تعویض خانه دارید، حمل و جابجایی این نوع روشویی برایتان آسان‌تر است. از طرفی استحکام و ایمنی این مدلها به دلیل قرار گرفتن وزنشان روی پایه بیشتر است.

روشویی بدون پایه یا دیواری به سطح دیوار متصل می‌شود. اگر فضای کوچکی دارد این مدلها معمولا جمع و جورتر هستند. نظافت قسمت پایین آنها هم بسیار راحت است. زیرا پایه‌ای وجود ندارد که آلودگی زیر آن انباشته شود. در این مدلها می‌توانید از فضای پایین روشویی برای قرار دادن دمپایی، سطل و... استفاده کنید.

راهنمای جامع خرید روشویی کابینتی + 6 نکته ضروری

2. کدام جنس روشویی کابینتی بهتر است؟

عمر و دوام روشویی به جنس آن بستگی دارد. مدلهای قدیمی از چوب و فلز ساخته می‌شدند. این مواد در برابر آب و رطوبت ضعیف بودند و به سرعت پوسیده می‌شدند. در ادامه از MDF برای بدنه کابین استفاده شد. ام دی اف نسبت به دو ماده قبلی بهتر بود. اما همچنان در برابر آب نفوذ داشت. تا اینکه در نهایت بهترین نوع ممکن یعنی PVC ها به بازار عرضه شدند.

ماده PVC ذاتا آبگریز است. این یعنی هرگز در برابر آب و بخار پوسیده نمی‌شود. از طرفی سطح یکدست و شکیل آن، هم زیبایی بالایی دارد و هم کار نظافت را ساده کرده است. با وجود این مزایا قیمت PVC نسبتا ارزان است و هزینه زیادی را به شما تحمیل نمی‌کند. پس اگر می‌خواهید از خرید روشویی کابینتی خیالتان راحت باشد یک مدل PVC را انتخاب کنید.

3. ابعاد و اندازه در خرید روشویی کابینتی

اگر به ابعاد روشویی دقت نکنید در نصب آن دچار مشکل می‌شوید. پس بیایید همین حالا با اندازه استاندارد و نحوه انتخاب آن آشنا شویم. در وهله اول به مساحت و اندازه سرویس بهداشتی خودتان توجه کنید. از قبل انتخاب کنید که قرار است روشویی در کدام قسمت قرار بگیرد. برای مثال اگر قرارگیری در پشت در است، حتما اندازه کافی برای باز و بسته شدن درب درنظر بگیرید.

 در ادامه به محل اتصالات و لوله‌ها دقت کنید. و در نهایت محل رفت و آمد و ایستادن افراد در مقابل روشویی را چک کنید. بعد از همه این موارد می‌توانید اندازه مناسب فضایتان را انتخاب کنید. ابعاد استاندارد روشویی معمولا 40 الی 60 سانتیمتر در طول، 40 الی 55 سانتی متر عمق و حدود 80 سانتی‌متر است.

4. توجه به سبک و طراحی ظاهری

سبک خانه و فضای بهداشتی‌تان را با طرح روشویی کابینتی هماهنگ کنید. مدلهای کلاسیک روشویی معمولا بزرگتر هستند. دستگیره و یراق آلات آنها طلایی، نقره‌ای، براق و پر از جزئیات است. و گاها با رنگ چوب طراحی می‌شوند. اما طرحهای مدرن ساده و با حداقل جزئیات هستند. رنگ ساده و یراق‌آلات توکار از دیگر ویژگی‌های این سبک روشویی‌‌اند.

راهنمای جامع خرید روشویی کابینتی + 6 نکته ضروری

5. خرید کاسه روشویی مناسب

سنگ روشویی یا کاسه به دو شکل روی روشویی کابینتی قرار می‌گیرد: توکار و روکار. در مدل توکار کاسه متصل به روشویی و درون آن نصب می‌شود. اما در مدل روکار باید کاسه را به طور مجزا روی کابینت بگذارید. که در اینصورت لازم است از شیرآلات پایه بلند استفاده شود. این دو مدل تفاوت چندانی در کارایی ندارند. و انتخاب نوع توکار یا روکار به ترجیح و سلیقه شما بستگی دارد. پس بهتر است قبل از خرید درباره آن تصمیم بگیرید.

6. بهترین برندهای روشویی کابینتی

در نهایت برای خرید به برند کابین روشویی هم توجه کنید. یکی از برندهای تخصصی طراحی و ساخت انواع روشویی کابینتی، برند چارسو است. این مجموعه تخصصی با سالها فعالیت در صنعت تجهیزات خانه، بهترین مدلها را با سه اصل زیبایی، ظرافت و کیفیت تولید می‌کند. علاوه بر روشویی تک، انواع ست آینه و باکس هم همراه روشویی قابل سفارش هستند. برای مشاهده قیمت مدلها و اطلاعات بیشتر به صفحه روشویی کابینتی چارسو مراجعه کنید. در تصویر زیر ست مدرن ارکید از چارسو را مشاهده میکنید:

راهنمای جامع خرید روشویی کابینتی + 6 نکته ضروری

و در آخر...

امیدواریم با توجه به 6 نکته گفته شده بتوانید مناسب‌ترین مدل را برای فضای بهداشتی خود انتخاب کنید. یک مدل باکیفیت باعث آسودگی در خانه خواهد شد. شما همراهان عزیز می‌توانید برای مقایسه، بررسی و خرید انواع لوازم از برندهای معتبر به بخش تجهیزات سرویس بهداشتی فروشگاه آنلاین چارسو مراجعه کنید. و تمام اقلام لازم از جا مایع تا روشویی و توالت را با تخفیف و اطلاعات دقیق خریداری کنید.  

 



به این مطلب امتیاز دهید:
(2 امتیاز , میانگین: 5.0 از 5)
بنر
بنر

نظرات شما:

گالری جذاب امروز در سوربان