هرچقدر تلفن های هوشمند پیشرفت داشتهاند، باتری آنها هیچ پیشرفت قابل توجهی نداشته و همواره ما مجبور به استفاده از یک شارژر همراه هستیم. اما شارژرهای همراه انواع مختلفی دارند و نمیتوان به همین سادگی و فقط براساس برند یا قیمت یک کالا آن را انتخاب و خریداری کرد. برای خرید پاوربانک موارد متفاوتی مهم است که در ادامه به بررسی برخی از آن ها میپردازیم.
ظرفیت واقعی پاوربانک
یکی از مهم ترین مواردی که در پاوربانک ها باید بررسی کنید ظرفیت باتری آن است. البته باید توجه داشته باشید که ظرفیت پاوربانکی که خریداری میکنید دقیقا همان حجم را دریافت نخواهید کرد. برای مثال اگر گوشی شما باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر دارد و شما پاوربانکی با ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر داشته باشید نمیتوانید با آن گوشی خود را دوبار شارژ کنید.ظرفیت واقعی پاوربانک با ظرفیت اسمی که اعلام میشود متفاوت است اما این قضیه ارتباطی با دروغ گفتن یا تبلیغاتی بودن ظرفیت اعلام شده ندارد. درواقع ظرفیت پاوربانک ها با ولتاژ ۳.۷ ولت محاسبه میشود اما ظرفیتی که شما دریافت میکنید با ولتاژ مناسب گوشی است. ولتاژ موبایل ها معمولا ۵ ولت یا ۹ ولت یا بالاتر است، برای محاسبه میتوانید ظرفیت پاوربانک را ضرب در ۳.۷ کنید و تقسیم بر ولتاژ خروجی کنید.
پورت خروجی
پورت های خروجی پاوربانک ها معمولا از نوع یو اس بی یا تایپ سی هستند که بسته به نیاز خود میتوانید آن را انتخاب کنید.پورت خروجی در واقع همان درگاهی است که شما کابل شارژر را به آن متصل میکنید و سری دیگر را به گوشی خود متصل میکنید تا موبایل یا هر دستگاه دیگری را شارژ کند.
توان خروجی
توان خروجی پورت ها یکی از مهمترین مسائلی است که باید در خرید پاوربانک به آن دقت شود. زیرا اگر شارژر همراهی خریداری کنید که دارای توان پایینتر یا بالاتر از مورد نیاز گوشی شما باشد، ممکن است آسیب جدی به باتری گوشی شما زده شود.
ابعاد و وزن پاوربانک
برای برخی ابعاد و وزن پاوربانک مسئله مهمی نیست و صرفا کارایی محصول برایشان مهم است. در نتیجه این مورد را در پایان مقاله آوردیم. توجه داشته باشید که هرچه ظرفیت پاوربانک بالاتر برود معمولا وزن و ابعاد آن نیز زیادتر می شود.
معرفی بهترین پاوربانک های موجود در بازار
با دانستن تمام موارد بالا باز هم ممکن است برای شما سوال باشد که بهترین پاوربانک های موجود در بازار کدام شارژرهای همراه هستند. در ادامه به معرفی چند پاوربانک میپردازیم که در فروشگاه مرجع لوازم جانبی موبایل، مسترکالا ، موجود است.
پاوربانک شیائومی Xiaomi Mi Power Bank 3
یکی از بهترین پاوربانک های موجود در بازار که از برند شیائومی است. این شرکت سال هاست در ایران و جهان جزو محبوبترین پاوربانک هاست. با این پاوربانک شما میتوانید از دو پورت یو اس بی با خروجی ۱۸ وات بهرهمند شوید و از طریق پورت تایپ سی یا میکرو پاوربانک خود را شارژ کنید. علاوه بر این پاوربانک شیائومی قابلیت QC3 دارد که میتواند شارژ سریع را برای شما فراهم کند.
پاوربانک سامسونگ Samsung EB-P5300
سامسونگ همواره جزو برندهای برتر در لوازم جانبی بوده. پاوربانک سامسونگ P5300 توان خروجی ۲۵ وات دارد و از طریق پورت خروجی تایپ سی آن میتوانید از قابلیتهای فست شارژ PD و QC نیز استفاده کنید.
پاوربانک مک دودو Mcdodo MC-0691
مک دودو جزو برندهای معتبری است که اخیرا در سایت مسترکالا تمرکز بیشتری روی این برند بسیار باکیفیت شده است. این پاوربانک دارای توان خروجی 20 وات است و در کنار پورت تایپ سی خروجی یک شارژر وایرلس مگنتی نیز روی این پاوربانک قرار گرفته است. شما میتوانید آن را با گارانتی ۶ ماهه از مسترکالا خریداری کنید.
پاوربانک بیسوس Baseus Power Station 4
نمیتوان لیستی از بهترینها نوشت و برند بیسوس بارها در آن تکرار نشود. خلاقیتی که این شرکت در ساخت محصولات دارد باعث شده همواره در لیست بهترینها باشد. این پاوربانک بیسوس را میتوان هم بعنوان یک پاوربانک با خروجی 87 وات استفاده کرد و هم بخاطر داشتن دوشاخه بعنوان یک شارژر دیواری استفاده کنید.