لیزر موهای زائد یک روش کاربردی و محبوب برای حذف دائمی موهای زائد در بدن می باشد. در این روش با استفاده از فناوری لیزر، فولیکول های مو هدف قرار داده می شود.
این کار باعث کاهش رشد مو به عنوان یک جایگزین ماندگار برای روش های قدیمی مثل شیو کردن، اپیلاسیون ،موبرها و روش خانگی می باشد. با رعایت ترتیب و انجام مداوم جلسات می توانید به این روش به عنوان یک راهکار همیشگی جهت ازبین بردن موهای زائد خود نگاه کنید.
در کرج مراکز مختلفی وجود دارند که این خدمات را ارائه می دهند، اما انجام این کار به دست هر آدمی درست نمی باشد.
مراکز خوب انجام دهنده لیزر دارای مجوز و مدارک رسمی برای انجام این فعالیت می باشند، مرکز انجام دهنده باید فعالیت های خود را زیر نظر پزشک یا فرد متخصص انجام دهد. فرد انجام دهنده باید سابقه خوب وکافی برای انجام لیزر را داشته باشد، توجه داشته باشید در انتخاب مرکز انجام دهنده مشتریان قبلی رضایت کامل داشته باشند.
یکی از بهترین این مراکز برای لیزر موهای زائد در کرج کلینیک رویسا واقع در عضیمیه کرج است که توانسته بازخوردهای بسیار خوبی را از مراجعه کنندگان خود دریافت کند.
آیا لیزر موی زائد ضرر دارد؟
لیزر موی زائد یک روش ایمن و کم عارضه می باشد، اما با این حال مثل هر روشی احتمال بروز عوارض محدود و کوتاه مدتی وجود دارد. عوارض لیزر موهای زائد به عوامل مختلفی بستگی دارد این عوامل می تواند قابل جلوگیری باشد، البته در مواردی این عوامل طبیعی می باشند.
متخصصان زیبایی رویسا نظر خود را اینگونه بیان نموده اند:
برخی از عوارض شایع و کوتاه مدت لیزر موهای زائد در کرج قرمزی،تورم، پوسته پوسته شدن شدن می باشد که هیچ گونه خطری ندارند و کاملا طبیعی می باشد. در برخی موارد مشاهده شده است که اسکار یا زخم به وجود آمده است و افراد با پوست تیره دچار تغییر رنگ شده اند.یکی از عوارض نادر لیزر موی زائد در کرج آسیب به چشم است، اشعه استفاده شده در لیزر موها در صورت عدم رعایت اقدامات احتیاطی، خطراتی برای سلامتی چشم ایجاد کند.
میزان عوارض به چه عواملی بستگی دارد؟
این که لیزر به چه میزان عارضه داشته باشد به ویژگی های دستگاه و رنگ پوست متقاضی بستگی دارد، افرادی که با پوست تیره به دنیا آمده اند یا با انجام روش های مانند سولار پوست خود را تیره کرده اند، بیشتر مستعد دچار شدن به عوارض پوستی هستند.
افراد با رنگ پوست تیره تر ملانین بیشتری در پوست خود دارند در نتیجه بهتر است از دستگاه های که طول موج بیشتری دارند استفاده کنند.
عوامل دیگری که می توانند موجب افزایش احتمال بروز عارضه شوند طول موج لیزر،مدت زمان تابش،اندازه نقطه تابش و استفاده نا مناسب از روش های خنک سازی پوست می باشد.
هرچه طول موج دستگاه لیزر بیشتر و مدت زمان تابش کوتاه تر باشد، احتمال وقوع عوارض جانبی کمتر می شود. هرچقدر طول موج بیشتر باشد و زمان تابش کمتر انرزی کمتری جذب ملانینن ها می شود. این اتفاق که هم در اپی درم مشاهده می شود هم در پیاز مو نشان می دهد که طول موج زیاد و مدت تابش کم باعث کاهش تاثیر لیزر بر حذف موهای زائد می شود.
انواع دستگاه لیزر برای موهای زائو در ایران
تمیز بودن پوست عاری از مو، اعتماد به نفس شخص را افزایش می دهد. به همین دلیل استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد بسیار اهمیت دارد؛ دستگاه های زیادی در ایران برای این کار وجود دارند که در ادامه به بهترین آنها اشاره میکنیم.
تاثیر لیزر بر موهای سفید چگونه است؟
یکی از سر سخت ترین و مقاوم ترین موها آن دسته از موهای است که سفید شده اند. با این وجود که دستگاه های متفاوتی برای از بین بردن انواع موها وجود دارد.
موهای سفید با پیشرفت دستگاه های لیزر از بین نمی روند و روش های دیگری برای انجام این کار وجود دارد. بدن رنگدانه ای به نام ملانین تولید می کند که تعیین کننده رنگ پوست و مو باشد.
میزان این ملانین ها در در بدن افراد مختلف است، معمولا موهای زائد دارای ملانین زیادی هستند، و مشکلی در رابطه با لیزر و حذف آنها پیش نمی آید.
متخصصان ایم حوزه در ویکی پدیا اینگونه اذعان کرده اند:
Light is absorbed by dark objects but reflected by light objects and water, so laser energy can be absorbed by dark material in the hair or skin, with much more speed and intensity than just the skin without any dark adult hair or melanin.
تر جمه:
نور توسط اجسام تیره جذب می شود اما توسط اجسام روشن و آب منعکس می شود، بنابراین انرژی لیزر می تواند توسط مواد تیره موجود در مو یا پوست، با سرعت و شدت بسیار بیشتر از پوست بدون موهای تیره بزرگسالان یا ملانین جذب شود.
لیزر کردن موهای زائد بیکینی
لیزر بیکینی همان لیزر ناحیه شرمگاهی است که توسط لباس لیزر پوشانده می شود، لیزر موهای زائد بیکینی یک روش زیبایی طولانی مدت، تاثیر گذار می باشد این روش به خوبی جایگزین روش های سنتی برای از بین بردن موهای زائد می باشد.
لیزر این ناحیه معمولا نیاز به چندین جلسه برای رسیدن به نتیجه مطلوب دارد، تعداد این جلسات بسته به عوامل فردی مانند ضخامت مو و نوع پوست متفاوت می باشد.
این درمان را می توان در کلینیک و مراکز زیبایی توسط تکنسین مجرب و آموزش دیده با استفاده از تجهیزات تخصصی لیزر انجام داد.
لیزر موهای زائد بیکینی همانند لیزر دیگر نواحی می باشد، لیزر فولیکول های مو را هدف قرار می دهد و با گرم کردن آنها را از بین می برد و از رشد مجدد موها جلوگیری می کند.
مراقبت های بعد از لیزر موی زائد
بعد از هر جلسه لیزر بهتر است به مدت دوهفته از نور آفتاب دوری کنید. اگر نمی توانید این کار را انجام دهید حتما به متخصص انجام دهنده خود اطلاع دهید.
به مدت 4 ساعت بعد از لیزر حمام نکنید و در صورت احساس درد یا سوزش از کمپرس سرد استفاده کنید این کار باعث کاهش تورم و قرمزی می شود این اتفاق اصولا رخ نمی دهد اما اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که پوست نازک و حساسی دارید استفاده از کمپرس سرد می توانید اثر گذار باشد.
تا 48 ساعت بعد از انجام لیزر از رفتن به سونا، جکوزی یا استخر آب گرم خودداری کنید. پس از انجام لیزر ممکن است یک دوره حساسیت و آسیب پذیری موقت را تجربه کنید.
آیا لیزر موهای زائد باعث ریزش موی سر میشود؟
لیز موهای زائد باعث ریزش موی سر نمی شود این یک باور بسیار غلط می باشد که عموم مردم تصور می کنند لیزر موهای زائد تاثیری در ریزش موی سر دارد.
لیزر موهای زائد تنها در همان ناحیه مورد نظر تاثیر می گذارد و هیچ تاثیری بر دیگر نقاط بدن ندارد. بعد از انجام لیزر موهای زائد همان نقطه بعد از گذشت چند جلسه ریزش پیدا می کند و شما شاهد رشد مجدد مو نخواهید بود.
ریزش موهای زائد و جواب دهی لیزر از فردی به فرد دیگر متفاوت می باشد و بسته به نوع پوست، مو و دستگاه انجام دهنده تاثیر متفاوتی خواهد داشت.
آیا لیزر موی زائد سرطان زاست؟
پالس انرژی استفاده شده در لیزر موهای زائد، به اندازه ای است که تنها باعث تخریب فولیکول های مو می شود و جای نگرانی برای لیزر موهای زائد در نواحی مختلف بدن نمی گذارد
به دلیل پالس استفاده شده ابتلا به سرطان وجود ندارد و لیزر موهای زائد روشی ایمن می باشد چرا که طول موج استفاده شده در این روش، آسیبی به DNA سلولی وارد نمی کند و منجر به بروز سرطان نخواهد شد.
سرطان زا بودن لیزر شایعه ای بیش نیست، و می توانیم صراحتا به شما بگوییم لیزر موهای زائد باعث سرطان نمی شود.
لیزر از طول موج های نوری خاصی استفاده می کند که فولیکول های مو را بدون تابش اشعه مضرUV که معمولا با خطر سرطان پوست مرتبط است، هدف قرار می دهد
مفتخریم که تا پایان این مقاله همراه ما بوده اید، امیدواریم توانسته باشیم به سوالات ذهنی شما در باره لیزر موهای زائد پاسخی مبرهن داده باشیم.
روزگار به کام
منابع:
وب سایت کلینیک رویسا
ویکی پدیا
FDA