هرآنچه لازم است در مورد شاباش بله برون بدانید!
مراسم بله برون یکی از مراحل مهم در سنتهای ازدواج در فرهنگهای اسلامی و ایرانی است که به اعلام رسمی توافق دو خانواده برای ازدواج فرزندانشان اشاره دارد.
معمولا در این مراسم، دو خانوادهی عروس و داماد و اقوام نزدیک و بزرگان فامیل به منظور اشنا شدن با یکدیگر و گفتگو درباره جزئیات برگزاری مراسم عروسی در یک تالار عروسی شیک و زیبا و یا یک باغ تالار عروسی محلل و دلنشین و پیشنیازهای مربوط به آن جمع میشوند. این مراسم معمولاً با پروتکلی مشخص و آداب و رسوم ویژهای برگزار میشود که ممکن است این آداب و رسوم در هر منطقه و فرهنگ متفاوت باشد.
یکی از قسمت های جذاب و مهم مراسم بله برون شاباش بله برون است و از آن به عنوان نشانهای از تعهد داماد به ازدواج و زندگی مشترک با عروس یاد میشود. در این مقاله از سایت سوربان میخواهیم شما را با شاباش بله برون آشنا کنیم و به شما بگوییم شاباش بله برون چیست و برای کیست! پس اگر به زودی مراسم بله برون تان نزدیک است از شما دعوت میکنیم در ادامه همراه ما باشید تا در مورد شاباش بله برون و قوانین آن بیشتر بدانید.
شاباش بله برون چیست؟
شاباش بله برون به نوعی اولین هدیه رسمی از سوی داماد به همسر آیندهاش محسوب میشود و نشانی از علاقه، احترام و حمایت او از شریک زندگیاش است.
مقدار و نوع شاباش بله برون
نوع و مقدار شاباش بله برون معمولا بر اساس توافقات قبلی دو خانواده تعیین میشود در برخی خانواده ها مبلغ مشخصی را به عنوان شاباش بله برون مشخص میکنند در صورتیکه برخی دیگر شاباش بله برون را به صورت طلا، سکه، کارت هدیه و حتی هدایای خاص و معنادار دیگری در نظر بگیرند.
شاباش بله برون مال کیه؟
به صورت کلی شاباش بله برون در اکثر فرهنگ ها و رسم و رسومات به عروس خانم تعلق میگیرد اما ممکن است در برخی خانواده ها از قبل بر سر این مسئله توافق کنند و شاباش های بله برون را به طور مساوی بین عروس و داماد تقسیم کنند.
این موضوع کاملا بستگی به رسم و رسومات و توافقات دو خانواده بستگی دارد.
آیا وجود شاباش بله برون ضروری است؟
شاباش بله برون یک رسم دیرینه در مراسمات بله برون ما ایرانی هاست اما میتوان گفت این رسم اطلا ضرورت ندارد و بسته به شرایط اقتصادی و توافقات دو خانواده میتواند تغییر کند و یا حتی حذف شود.
کلام آخر
شاباش بله برون به عنوان اولین هدیه رسمی از سوی داماد به عروس خانم در مراسم بله برون به عنوان نمادی از تعهد، علاقه و مسیولیت پذیری داماد نسبت به عروس خانم است، نقش مهمی در مراسم بله برون ایفا میکند اما همانطور که اشاره کردیم اصلا ضرورت ندارد و اجباری نیست و بسته به شرایط اقتصادی و توافقات دو طرف میتواند حذف شود و یا تغییر کند.