اصول رفتار صحیح مهمان بودن در عروسی دیگران که باید رعایت کنید
عروسی مهمترین و بزرگترین جشن زندگی هر زوجی است آنها برای یک جشن به یادماندنی و خاص مدتها تدارک میبینند تا در نهایت یک عروسی عالی و بی نقص در یک تالار عروسی شیک و یا یک باغ تالار عروسی مجلل و چشم نواز داشته باشند.
در عروسی چگونه رفتار کنیم؟
اگر به یک عروسی دعوت شدید به این معنی است که عروس و داماد از حضور شما در بزرگترین اتفاق زندگیشان خوشحال شده و میخواهند شور و نشاط خود را با شما تقسیم کنند اما آیا میدانید به عنوان مهمان چه آداب و اصول رفتاری را باید رعایت کنید؟ شاید این موارد در نظرتان کم اهمیت باشد اما اگر رفتار درستی در عروسی دیگران نداشته باشید ممکن است باعث ایجاد تنش و حتی دلخوری و ناراحتی در صاحب مجلس شوید!
ما در این مقاله از سایت سوربان میخواهیم نکات و اصول مهم مهمان بودن در عروسی دیگران را به شما آموزش دهیم و به شما بگوییم چه رفتارهایی در عروسی دیگران غلط است و نباید انجام داد.
اصول رفتار صحیح در عروسی دیگران
برای نشان دادن شخصیت و آداب معاشرت خود در عروسی دیگران لازم است این نکات را در عروسی دیگران رعایت کنید.
۱. اگر نمیتوانید در عروسی شرکت کنید حتما زودتر اطلاع بدهید.
دو هفته یا ده روز مانده به عروسی قطعا کارت عروسی به دست مهمانان خواهد رسید، اگر به هر دلیلی نمیتوانید در عروسی شرکت کنید پاسخ به دعوت را فراموش نکنید و هرچه زودتر زوج و خانواده هایشان را از عدم حضور خود در عروسی مطلع کنید.
با اینکار به زوج کمک خواهید کرد تعداد دقیق مهمانان را محاسبه و بر حسب آن تدارک ببینید.
۲. بدون اجازه و اطلاع مهمان اضافی با خود نبرید.
یکی از آداب صحیح رفتار در عروسی دیگران این است که بدون اجازه و اطلاع زوج و صاحب مجلس مهمان اضافی با خود به عروسی نبرید چراکه عروس و داماد و خانواده هایشان به تعداد مهمانان تدارک میبینند پس از اینکار اجتناب کنید.
۳. در عروسی دیگران سفید نپوشید.
طبیعتا هر دختر خانمی دوست دارد، در شب عروسیش بدرخشد و همه به او توجه داشته باشند، پس خانم های عزیز این موضوع را درک کنید و سعی کنید پر جلوه تر از عروس نباشید و در محفل عروسی دیگران لباس سفید و پف دار نپوشید و تاج نگذارید و از آرایش غلیظ پرهیز کنید، به خصوص اگر خواهر شوهر و جاری هستید، پس یک رفتار ملاحظه گرانه داشته باشید تا آرایش و لباس پوشیدنتان را به حساب حسادت نگذارند.
۴. عکاسی و فیلمبرداری بی اجازه ممنوع!
شاید عروس داماد دوست نداشته باشند از آنها عکس و فیلم بگیرید اما اگر خودتان دوست دارید از عروس و داماد عکس بگیرید و یا با آنها عکس بگیرید حتما از آنها اجازه بگیرید تا ناراحت نشوند.
۵. کادو درخور فراموش نشود.
بهترین کادو برای عروس داماد کارت هدیه، سکه، پول و یا هر چیزی که قدرت نقد شوندگی داشته باشد، است پس بهتر است از بردن وسیله های بزرگ و سنگین به عنوان کادو خودداری کنید چراکه ممکن است هدیه شما مطابق سلیقه عروس خانم و آقا داماد نباشد و یا اینکه این وسیله تکراری باشد و.... پس توجه داشته باشید که این روزها کسی به خاطر برگشت پول عروسی نمی گیرد پس مطابق با توان خودتان هدیه دهید.
۶. فرزند خود را دریابید.
خانم عزیز هنگام شرکت در مراسم عروسی حواستان به فرزند دلبندتان باشد و اجازه ندهید که او زحمت های عروس و داماد را هدر دهد و در فیلم و موقع رقص عروس و داماد در وسط محفل حضور داشته باشد.
۷. تا حد امکان با عروس روبوسی نکنید.
عروسی برای هر دختری مهمترین و خاصترین شب زندگی اوست و او میخواهد ستاره مجلس باشد و در طول مراسم بدرخشد پس حتی الامکان هنگام سلام و احوال پرسی با عروس او را نبوسید چراکه ممکن است میکاپ او را خراب کنید.
۸. آهنگ درخواستی ندهید.
یکی از آداب مهم حضور در عروسی دیگران این است که مراقب رفتارتان باشید و مدام از دیجی مراسم آهنگ درخواست نکنید و اجازه بدهید عروس و داماد تعیین کنند که دیجی چه آهنگ هایی را پخش کند.
۹. بهتر است شاباش ها را جمع نکنید.
خیلی از افراد رسم دارند هدیه خود به عروس و داماد را موقع رقص به عنوان شاباش روی سر آنها بریزند پس اصلا شایسته نیست که پول های شاباش عروسی را جمع کنید.
۱۰. تشکر و تبریک را فراموش نکنید.
بهتر است در انتهای جشن عروسی به عروس و داماد و خانواده هایشان تبریک بگویید و از آنها بابت پذیرایی شان تشکر کنید.
۱۱. وقت شناس باشید.
بهتر است برای حضور در عروسی وقت شناس باشید و خیلی زودتر یا دیرتر به جشن عروسی نرسید بهتر است 15 الی 20 دقیقه قبل از عروس در تالار باشید تا در جای خود مستقر شوید. دیر رسیدن باعث می شود لذتی از مراسم عروسی نبرید و چندین دقیقه ای را برای گشتن میان صندلی ها اختصاص دهید.
۱۲. به مهماتان دیگر نیز توجه کنید.
به دیگر مهمانان نیز توجه کنید و با آنها به گفتگو بپردازید. این کار میتواند به ایجاد جوی دوستانه و صمیمی کمک کند.
۱۳. احترام به فرهنگها و رسومات
اگر عروسی در فرهنگی خاص برگزار میشود، به آداب و رسوم آن فرهنگ احترام بگذارید و سعی کنید رفتارهای مناسب را رعایت کنید.
۱۴. سعی کنید از مراسم نهایت لذت را ببرید.
از لحظات عروسی لذت ببرید و با شادی و انرژی مثبت در مراسم شرکت کنید. این شب برای عروس و داماد خاص است و حضور شما باید به شادی آن اضافه کند.
۱۵. از شایعات و قضاوت های نابجا خودداری کنید.
در طول مراسم، از قضاوت و شایعات درباره دیگر مهمانان یا عروس و داماد خودداری کنید و جو را مثبت نگه دارید.
کلام آخر
شرکت در یک مراسم عروسی نیازمند رعایت برخی آداب و رسوم است تا هم مهمانان و هم عروس و داماد بتوانند از این روز خاص لذت ببرند.
ما در این مقاله به تشریح آداب و نکات مهم شرکت در عروسی دیگران پرداختیم که با رعایت این آداب، میتوانید حضوری محترمانه و خوشایند در مراسم عروسی داشته باشید و به شادی و خوشحالی عروس و داماد کمک کنید.